Selecteer een pagina

Over mij

Werkervaring

Als communicatieadviseur en tekstschrijver werkte ik onder meer voor Achmea, CNV, Meijers Assurantiën en Nu.nl. Daarnaast stop ik veel enthousiasme en energie in mijn vrijwilligerswerk voor KWF Kankerbestrijding. Bekijk voor een overzicht van mijn werkervaring en opleiding mijn profiel op LinkedIn.

Over communicatie

Communicatie is een geweldig vak, maar ook veelomvattend. Het werkterrein wordt door de toenemende focus op digitalisering en klantbelang alleen maar groter.

Communicatieteams groeien qua capaciteit niet altijd mee,  en welke keuzes maak je dan? Door een andere manier van (samen)werken kun je gelukkig enorm veel bereiken. Ook als klein team. Met elkaar verschillende rollen aanleren bijvoorbeeld, zodat elk teamlid zowel hands-on als strategisch kan werken. Door te investeren in een stabiele samenwerking met vakkundige onderaannemers. Of door de doelgroep te laten prioriteren en scrum als werkvorm te kiezen.

Ik ben dan ook niet van de dichtgetimmerde plannen, maar geloof juist in creatief communicatiemanagement. Management waarin de verschillende talenten van het team optimaal worden benut en dat flexibel meebeweegt.

Want de wereld verandert voortdurend.
Net als de klant.

info@anneliesvanderleeuw.nl

+31 6 48422248

Utrecht

 


LinkedIn 

algemene voorwaarden - privacy