Selecteer een pagina

Over mij

Werkervaring

Als communicatiespecialist werkte ik onder meer voor Achmea, CNV, Meijers Assurantiën en Nu.nl. Bekijk voor meer informatie mijn profiel op LinkedIn.

Over communicatie

Communicatie is een geweldig vak, maar ook veelomvattend. Het werkterrein wordt door de toenemende focus op digitalisering en klantbelang alleen maar groter.

Communicatieteams groeien qua capaciteit niet altijd mee,  en welke keuzes maak je dan? Ik merk steeds vaker dat door de overload aan taken het enthousiasme bij teams om mooie en innoverende uitingen te maken afneemt.

Door een andere manier van (samen)werken kun je gelukkig enorm veel bereiken. Ook als klein team. Met elkaar verschillende rollen aanleren bijvoorbeeld, en investeren in een stabiele samenwerking met vakkundige onderaannemers. Maar ook door de klant te laten prioriteren en scrum als werkvorm te kiezen.

Daarom geloof ik niet in dichtgetimmerde communicatieplannen, maar juist in creatief communicatiemanagement. Management waarin de verschillende talenten van het team optimaal worden benut en dat flexibel meebeweegt.

Want de wereld verandert voortdurend. 
Net als de klant.

info@anneliesvanderleeuw.nl

+31 6 48422248

Utrecht

 


LinkedIn 

algemene voorwaarden - privacy