Selecteer een pagina

Projecten bij grote en kleine organisaties.

Voor specifieke digitaliseringsprojecten kan een externe communicatieprofessional een welkome aanvulling zijn op het team. Iemand die de kaders uitzet en de voortgang bewaakt. Die flink de mouwen opstroopt. En die samen met jouw team aan de slag gaat om snel resultaten te behalen.

Freelance communicatieprofessional op het gebied van digitalisering, strategie en contentmanagement

Communicatie is een geweldig vak

Maar ook veelomvattend. En het werkterrein wordt door de toenemende focus op digitaliseren en klantbelang alleen maar groter. Toch bestaan veel communicatieteams maar uit een paar collega’s, en welke keuzes maak je dan? Ik merk steeds vaker dat door de overload aan taken de energie en het enthousiasme bij teams om nieuwe dingen te maken afneemt.

Ik geloof in creatief management

Want door een andere manier van (samen)werken kun je enorm veel bereiken. Ook als klein team. Met elkaar verschillende rollen aanleren bijvoorbeeld, en investeren in een stabiele samenwerking met vakkundige onderaannemers. Of door de klant te laten prioriteren en scrum als werkvorm te kiezen.

Daarom geloof ik niet in dicht getimmerde communicatieplannen, maar juist in creatief communicatiemanagement. Want de wereld verandert voortdurend. Net als de klant.

I Love Finance

In de financiële sector werkt communiceren net even anders. Strenge toezichthouders, verschillende gesprekspartners en besturen met een eigen mening maken van communicatie soms een flinke uitdaging. Ik heb snel door hoe de lijnen lopen, herken wat gevoelig ligt in de organisatie en adviseer altijd op strategisch niveau. Kom maar op met die politiek-bestuurlijke omgeving.

Contact

info@anneliesvanderleeuw.nl

+31 6 48422248

Utrecht

 


LinkedIn 

algemene voorwaarden - privacy