Selecteer een pagina

Wat kan ik voor je doen?

Aan de slag met de strategie

Wat wil je uitstralen als bedrijf? Wat zijn de belangrijkste doelen en ligt er een plan om deze doelen te bereiken? Binnen teams kunnen de meningen over wat belangrijk is nogal eens verschillen. Visiedocumenten en communicatieplannen die elkaar tegenspreken, onderbezetting of simpelweg een verschil in inzicht.

Ik help teams door wensen en mogelijkheden in kaart te brengen en samen een praktisch plan van aanpak op te stellen. Welke KPI’s gaan we opstellen dit jaar en wat gaan we doen om die te behalen? En minstens zo belangrijk: hebben we daar de juiste kennis en budgetten voor in huis?   

Interne communicatie- en bedrijfsanalyses, praktisch plan van aanpak, haalbare KPI’s, slimmer werken

Klantsessies organiseren

Het belang van de klant centraal stellen wordt steeds belangrijker in organisaties. En ook al heeft jouw organisatie wel een duidelijk idee van wat er moet gebeuren, de klant kan er heel anders over denken!

Ik help teams deze klantwensen boven tafel te krijgen met interactieve sessies, een-op-een gebruikersonderzoek, analyses van de klantenservice en het opstellen van klantreizen.

Verbeterplan (digitale) klantbediening, functionele backlog met verbeterpunten en impactanalyses

Strategisch starten met content

Veel organisaties hebben nog steeds moeite met het beheer en onderhoud van websites en social media. Onterecht krijgen deze kanalen een lage prioriteit, terwijl het een belangrijke bijdrage levert aan reputatiemanagement. Want met de juiste strategie kun je een prachtige relatie met je klanten opbouwen.

Ik help teams door social media op de juiste manier te integreren in het (communicatie)beleid. Niet alleen door eens flink de bezem door alle kanalen te halen, maar ook door het hele bedrijf mee te laten doen. En met praktische online tools, slimmer werken (zoals Scrum) en de juiste samenwerking met externe contentmakers lukt het ook kleinere teams om hun social mediadoelen te behalen.

 Alle kanalen dezelfde uitstraling, praktische formats voor posts, slimmer werken, introductie van handige online tools, plan van aanpak dat aansluit bij de KPI’s 

Zakelijk Buitenspelen

Zakelijk watprecies? Jazeker, buitenspelen! Want ik vind het belangrijk om af en toe iets compleet anders te doen. Voor vrijwilligersorganisaties en wilde plannen, maar ook voor korte redactieklussen. Samen naar een oplossing zoeken of mijn creativiteit op een andere manier inzetten: ik maak er graag en regelmatig tijd voor. Want van buitenspelen word je groot(s).

Kennismaking

Soms zijn de randvoorwaarden nog niet helemaal helder. Geen probleem. Tijdens het kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat de beste aanpak is voor jouw team. 

Op afstand of op kantoor

Midden in het team of als zelfstandige freelancer die op cruciale momenten de afstemming opzoekt? Het kan allebei. Ik werk zelfstandig vanaf elke locatie (met goede koffie).

Contact

info@anneliesvanderleeuw.nl

+31 6 48422248

Utrecht

 


LinkedIn 

algemene voorwaarden - privacy